Αξίζει να διαβάσεις

Αγαπητές φίλες,

To StyleQuattro γεννήθηκε μέσα από το δικό μου μεράκι γύρω από το γυναικείο στιλ. Το μεράκι μου δεν περιορίζεται στις ατομικές μου επιλογές για τα δικά μου γούστα μόνο, αλλά μετά από έρευνα αγοράς που πραγματοποιώ σε καθημερινή βάση, εντοπίζω και φέρνω για εσάς τις τελευταίες επιταγές της μόδας, πάντα συνδυάζοντας ποιότητα και προσιτή τιμή.

Στόχος μου ; Η στιλάτη πελάτισσα, η ικανοποιημένη πελάτισσα και εν τέλει η πελάτισσα που θα γυρίσει πάλι εδώ γιατί γνωρίζει ότι θα βρει αυτό που ψάχνει. Κάτα κύριο λόγο ποιότητα και απίθανες στιλιστικές επιλογές σε συνάρτηση με λογικές για την ποιότητα τιμές. 

Από τις επιλογές μου δεν λείπουν, ως πλήρως συνειδητοποιημένη στις ανάγκες σας, σχεδόν μόνιμα οι προσφορές / εκπτώσεις ακόμη και στις νέες συλλογές μου, με σκοπό να μπορείτε όλες να αγοράσετε κάτι που δεν θα αγοράζατε αν η τιμή του δεν σας το επέτρεπε. 

Ελπίζω και πιστεύω ότι θα το αγαπήσετε και μαζί θα χτίζουμε την ακαταμάχητη εικόνα σας. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου για διευκρινίσεις μέσω μηνύματος στην ηλεκτρονική σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/StyleQuattro , στο τηλέφωνο 26960-34100 ή στέλνοντας mail στο stylequattro@gmail.com, στο whats up 6936-086260 καθώς και με μήνυμα στη σελίδα του Instagram/StyleQuattro_Boutique.

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους πιο κάτω τρόπους : 

  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR1801101200000012000200878 ΠΑΠΟΥΤΣΑ ΜΑΡΙΑ) - προθεσμία κατάθεσης 2 εργάσιμες ημέρες (μετά ακυρώνεται αυτόματα η παραγγελία) 

  • μέσω paypal

  • μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας από την πλατφόρμα της viva wallet
  • με αντικαταβολή (αν δεν παραλάβατε το δέμα σας, το σύστημα σας αποκλείει αυτόματα από επόμενη παραγγελία με αντικαταβολή). 

Τα έξοδα αποστολής περιγράφονται αναλυτικά στη σελίδα Μεταφορικά Έξοδα. Παρακαλώ συμβουλευτείτε τα πριν προχωρήσετε σε παραγγελία. 

Παραδόσεις θα γίνονται σε διάστημα 1-3 ημερών αναλόγως την περιοχή αποστολής. 

Η εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ACS 

Είμαι πάντα κοντά σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνιση !

Με εκτίμηση

Maria Papoutsa

StyleQuattro Sales Manager